Ekipa

Naša vizija je ustvarjati pozitivno spremembo na trgu, tudi v komunikaciji.

S primeri in vzgledom kažemo, da se da uspeti tudi z iskrenostjo, pristnostjo in neagresivnim komuniciranjem. Zato smo združile naša znanja iz različnih področij in tako sedaj pomagamo podjetjem pri ustvarjanju njihove zgodbe in širjenju njihovega poslanstva. Delamo s podjetji, ki vidijo dlje od prodaje in jim je pomemben doprinos sebi, svojim strankam, družbi, okolju, naravi, živalim.

Anja Naraločnik

Moja vizija je dvigovanje zavesti posameznikov in skrb za to, da se ljudje dobro počutijo, vračajo k stiku z naravo, k naravnim produktom in storitvam, ki skrbijo za njihovo mental- no in telesno zdravje, na holističen način.

Da sem prišla do zavedanja te vizije, sem morala prej precej sama najprej postoriti na sebi. Več o moji zgodbi si lahko prebereš na blogih:“Izgubiti sebe zaradi mnenja drugih?”in“Pod- jetništvo in duhovnost – se to da prepletati?”

Izkušenj iz področja marketinga in prodaje imam že dobrih 7 let, v tem času sem uspela delati z/mentorirati/ predavati več kot 1000 podjetnicam/podjetnikom. Sem tudi učenka na akademiji za Transpersonalno-kognitivno psihologijo, učenka Reikija, jogistka, plesalka Tribal fusion-a, privrženka duhovne rasti, naravnih, holističnih metod zdravljenja (ajurveda, oste- opatija…) in dela na sebi.

Zelo pomemben mi je stik z naravo in ljudmi. Da pa se lahko ta stik z ljudmi zgodi, sta pomembni predvsem iskrenost in pristnost, česar pa dandanes na trgu primanjkuje in k temu želimo z našo vizijo doprinesti mi.

Ana Lana Vega

Sem Ana in verjamem, da ima vsaka oseba in vsako podjetje potencial, da postane ‘velika’oseba oz.podjetje.Potrebujemo le prave osebe in orodja,da nam ta potencial pomagajo izraziti.

Od nekdaj me zanima delovanje telesa, uma in duha, ter kako doseči uravnoteženost na vseh področjih – kako z vsem, kar delam, podpret samo sebe, da bom lahko kar se da na- jbolj koristna zase in za svet. Koristna pa ne morem biti, če ne uživam v večini stvari, ki jih počnem. Čeprav mi je okolica dajala občutek, da ni možno uživati in služiti, sem na svoji poti ugotovila, da je to še kako mogoče – če se le moje vrednote skladajo z vrednotami podjetja, v katerem ali za katerega delam, oz. okolja, v katerem delujem. Takrat lahko rastem,se razvijam in negujem svoje potenciale,obenem pa stranki/podjetju dajem več in več.

Verjamem, da si vsako podjetje želi iz posameznikov izluščiti največ. Tista, ki to de- jansko počnejo v praksi, pa imenujem zdrave firme. In ker se vse začne pri nas, posa- meznikih,ki delamo v takšnih oz.za takšna podjetja,je moj slogan‘YOU are the ENERGY.’ Vsa energija,ki jo potrebuješ,je že v tebi.Le najti jo moraš in razširiti navzven,da s poziti- vo napolniš tudi svoje sodelavce in stranke.

Izkušnje sem 4 leta nabirala v podjetju Outfit7 na Cipru, od konca leta 2018 pa z voden- jem projektov sodelujem z organizacijami s pozitivnim poslanstvom,kot je Login5 Foun- dation, in soustvarjam zdrave firme.

Pot do zdrave firme ni vedno lahka, a je cilj vreden vsakega koraka!