Ekipa

Naša vizija je ustvarjati pozitivno spremembo na trgu, tudi v komunikaciji.

S primeri in vzgledom kažemo, da se da uspeti tudi z iskrenostjo, pristnostjo in neagresivnim komuniciranjem. Zato smo združile naša znanja iz različnih področij in tako sedaj pomagamo podjetjem pri ustvarjanju njihove zgodbe in širjenju njihovega poslanstva. Delamo s podjetji, ki vidijo dlje od prodaje in jim je pomemben doprinos sebi, svojim strankam, družbi, okolju, naravi, živalim.

Anja Naraločnik

Moja vsakdanja želja je dvigovanje zavesti, poglabljanje samozavedanja in izražanje svojih potencialov. Veseli me, ko lahko pomagam, da se ljudje dobro počutijo v svoji koži, zaupajo v svoje potenciale, živijo v ravnovesju in se vračajo k stiku z naravo.

Da sem prišla do stopnje samozavedanja, ki jo imam danes, sem morala precej postoriti na sebi, v sebi. Več o moji zgodbi si lahko prebereš na blogih: “Izgubiti sebe zaradi mnenja drugih?” in “Podjetništvo in duhovnost – se to da prepletati?” ali pa me spremljaš na mojem IG profilu anja_anidea, kjer se redno izražam.

Izkušenj iz področja marketinga in prodaje imam že dobrih 7 let, v tem času sem uspela delati z/mentorirati/ predavati več kot 1000 podjetnicam/podjetnikom. Sem učenka na akademiji za Transpersonalno-kognitivno psihologijo, učenka Reikija, jogistka, plesalka Tribal fusion-a, privrženka duhovne rasti, naravnih, holističnih metod zdravljenja (ajurvede, osteopatije, …).

Zelo pomemben mi je stik s sabo, z naravo in ljudmi. Da pa je to vse v harmoniji, pa je potrebno konsistentno delo na sebi.

Ana Lana Vega

Sem Ana in verjamem, da ima vsaka oseba in vsako podjetje potencial, da postane ‘velika’oseba oz.podjetje. Potrebujemo le prave osebe in orodja, da nam ta potencial pomagajo izraziti.

Od nekdaj me zanima delovanje telesa, uma in duha, ter kako doseči uravnoteženost na vseh področjih – kako z vsem, kar delam, podpret samo sebe, da bom lahko kar se da najbolj koristna zase in za svet. Koristna pa ne morem biti, če ne uživam v večini stvari, ki jih počnem. Čeprav mi je okolica dajala občutek, da ni možno uživati in služiti, sem na svoji poti ugotovila, da je to še kako mogoče – če se le moje vrednote skladajo z vrednotami podjetja, v katerem ali za katerega delam, oz. okolja, v katerem delujem. Takrat lahko rastem, se razvijam in negujem svoje potenciale,obenem pa stranki/podjetju dajem več in več.

Verjamem, da si vsako podjetje želi iz posameznikov izluščiti največ. Tista, ki to dejansko počnejo v praksi, pa imenujem zdrave firme. In ker se vse začne pri nas, posameznikih,ki delamo v takšnih oz. za takšna podjetja, je moj slogan‘YOU are the ENERGY.’ Vsa energija, ki jo potrebuješ, je že v tebi. Le najti jo moraš in razširiti navzven, da s pozitivo napolniš tudi svoje sodelavce in stranke.

Izkušnje sem 4 leta nabirala v podjetju Outfit7 na Cipru, od konca leta 2018 pa z vodenjem projektov sodelujem z organizacijami s pozitivnim poslanstvom,kot je Login5 Foundation, in soustvarjam zdrave firme.

Pot do zdrave firme ni vedno lahka, a je cilj vreden vsakega koraka!