Butična
agencija

*Storitvi in cene najdete na dnu strani.* Razumemo, da želite podjetja na socialnih omrežjih in spletni strani komunicirati na način, ki zna predstaviti vašo zgodbo, energijo in pritegne vašo ciljno skupino. Verjamemo pa, da za to včasih zmanjka časa, kar je seveda razumljivo, saj se želite čimbolj posvetiti delu na sebi in svojim strankam.

Veliko se dela na odnosu s strankami, vidimo pa še veliko potenciala pri komunikaciji podjetij preko spletne strani, Facebook-a, Instagrama, e-maila, LinkedIn-a in oglaševanja.

Pomembno je kako nas stranka začuti, kaj bo njena prva reakcija, ko bo videla naš oglas ali stran. Ker pa podjetnikom/podjetnicam za to zmanjkuje časa smo zato tu mi, da pomagamo prenesti vašo zgodbo ljudem, vašim potencialnim strankam.

Naša ekipa z več-letnimi izkušnjami v oglaševanju in vodenju socialnih omrežij, bo prisluhnila vašim željam, spoznala vas in vaše poslanstvo. Vse to bo prenesla na kanale komunikacije (socialna omrežja, spletna stran,..) da bodo stranke že ob prvem stiku začutile energijo, ki jo imate in jo dajete v svoje delo.

Zakaj smo v naši agenciji drugačni od drugih?

Delamo izključno s podjetji s pozitivnim poslanstvom in uporabljamo vsebine, ki jih ustvarja podjetje ali jih soustvarjamo skupaj s podjetjem, da se ne izgubi zgodba in energija podjetja.

Smo agencija, v kateri zagovarjamo pristne in kvalitetne vsebine.

Močno razvita intuicija in empatija. To nam omogoča dobro razumevanje življenjskega stila vaših strank in vas tako lahko še  dodatno podpremo ( holistika, trajnostna naravnanost, duhovnost, prehrana na rastlinski osnovi, skrb za fizično in mentalno zdravje, lepota, umetnost, naravna kozmetika, vračanje k naravi, skrb za ljudi, živali, okolje, vzgoja, … )

Zagovarjamo dajanje vrednosti, ne nižanja svoje cene, vrednosti. Se prilagajamo željam strank in iskreno komuniciramo.

S svojimi strankami vzpostavimo pristne odnose.

Ne poskrbimo le za komuniciranje s strankami, ampak tudi za komuniciranje znotraj podjetja s paketi “Zdrava firma”.

Mnenja strank

Kot rezultat pa nam je v septembru uspelo zapolniti kar 4 nove vadbene skupine.


Tjaša Krištofič, center Zala KR

An idea
2020-03-18T08:34:37+00:00

Tjaša Krištofič, center Zala KR

Kot rezultat pa nam je v septembru uspelo zapolniti kar 4 nove vadbene skupine.
Poleg napolnitve obstoječih vadb, sva napolnili še 2 novi.

Pika Klančnik, Karuna joga

An idea
2020-03-18T08:34:57+00:00

Pika Klančnik, Karuna joga

Poleg napolnitve obstoječih vadb, sva napolnili še 2 novi.
Že v enem mesecu našega sodelovanja se je le prek spletne promocijske akcije na naše vadbe vpisalo več kot 70 novih vadečih. Vseh novih povpraševanj pa je bilo čez 120.

Blaž Lambergar, Lamfit

An idea
2020-03-18T08:35:16+00:00

Blaž Lambergar, Lamfit

Že v enem mesecu našega sodelovanja se je le prek spletne promocijske akcije na naše vadbe vpisalo več kot 70 novih vadečih. Vseh novih povpraševanj pa je bilo čez 120.
Zadali smo si cilje za povečanje prodaje. Sprva nismo bili niti sigurni, če bomo cilje dosegli. AMPAK, v mesecu oktobru smo plan povečane prodaje še presegli za 45%, v mesecu novembru pa kar za 180%!!!! Z veseljem bomo v prihodnje sodelovali tudi na drugih področjih.

Klavdija Jerman

An idea
2020-03-18T08:35:33+00:00

Klavdija Jerman

Zadali smo si cilje za povečanje prodaje. Sprva nismo bili niti sigurni, če bomo cilje dosegli. AMPAK, v mesecu oktobru smo plan povečane prodaje še presegli za 45%, v mesecu novembru pa kar za 180%!!!! Z veseljem bomo v prihodnje sodelovali tudi na drugih področjih.
Dolga leta sem se borila s prodajo in oglasi. Ne maram potrošništva (vem, ironično, ker se ukvarjam s prodajo) in iskala sem nekoga, ki me bo odrešil muk s socialnimi mediji. No, iskala sem nekoga ki bi mi delal oglase, našla pa sem mentorko, ki je popolnoma spremenila moj odnos do dela in dojemanje svojega poslanstva. Z Anjino pomočjo sem našla svoj glas, pridobila jasnost, samozavest in neizmerno veselje ob ustvarjanju vsebin (in celo oglasov!). Po končanem mentorskem programu se z veseljem lotevam novih projektov, ustvarjam več (in predvsem bolj pristnih in iskrenih) vsebin, imam nov zagon, jasen cilj in notranje zadovoljstvo ob deljenju znanja, informacij o okolju prijaznem načinu življenja in končno tudi pozitivne energije.
Anjin program priporočam vsem podjetnikom/podjetnicam, ki čutijo, da lahko svojim strankam ponudijo več, da lahko naredijo spremembo v svetu, a so ob tem malo nerodni, nesamozavestni ali pa nevešči. Anja namreč na nežen in sočuten način odkrije tvoje potenciale in ti pomaga da jih izraziš. Poleg tega pa te mimogrede opremi z bogatim tehničnim znanjem, informacijah o analitiki, oglasih, e-mail marketingu in še in še.
Toplo priporočam. ❤️

Anja, Ekobrlog

An idea
2020-03-30T15:25:10+00:00

Anja, Ekobrlog

Dolga leta sem se borila s prodajo in oglasi. Ne maram potrošništva (vem, ironično, ker se ukvarjam s prodajo) in iskala sem nekoga, ki me bo odrešil muk s socialnimi mediji. No, iskala sem nekoga ki bi mi delal oglase, našla pa sem mentorko, ki je popolnoma spremenila moj odnos do dela in dojemanje svojega poslanstva. Z Anjino pomočjo sem našla svoj glas, pridobila jasnost, samozavest in neizmerno veselje ob ustvarjanju vsebin (in celo oglasov!). Po končanem mentorskem programu se z veseljem lotevam novih projektov, ustvarjam več (in predvsem bolj pristnih in iskrenih) vsebin, imam nov zagon, jasen cilj in notranje zadovoljstvo ob deljenju znanja, informacij o okolju prijaznem načinu življenja in končno tudi pozitivne energije. Anjin program priporočam vsem podjetnikom/podjetnicam, ki čutijo, da lahko svojim strankam ponudijo več, da lahko naredijo spremembo v svetu, a so ob tem malo nerodni, nesamozavestni ali pa nevešči. Anja namreč na nežen in sočuten način odkrije tvoje potenciale in ti pomaga da jih izraziš. Poleg tega pa te mimogrede opremi z bogatim tehničnim znanjem, informacijah o analitiki, oglasih, e-mail marketingu in še in še. Toplo priporočam. ❤️
Draga Anja,

s pomočjo tvojega mentorskega programa sem lažje postavila okvirje svojemu poslanstvu, svoje delo prevedla v drugim razumljiv jezik, na novo zgradila odnos s strankami in se z njimi naučila komunicirati na nov način. S tvojo pomočjo je postala moja fb stran vidna, naučila sem se, kako promovirati svoje programe, kako delati fb kampanje in rezultat je fantastičen. Obisk tečajev se je povečal za kar 200 odstotkov in še naprej prejemam več odzivov, nove klice in nove prijave.


An idea
2020-04-10T07:16:36+00:00
Draga Anja, s pomočjo tvojega mentorskega programa sem lažje postavila okvirje svojemu poslanstvu, svoje delo prevedla v drugim razumljiv jezik, na novo zgradila odnos s strankami in se z njimi naučila komunicirati na nov način. S tvojo pomočjo je postala moja fb stran vidna, naučila sem se, kako promovirati svoje programe, kako delati fb kampanje in rezultat je fantastičen. Obisk tečajev se je povečal za kar 200 odstotkov in še naprej prejemam več odzivov, nove klice in nove prijave.
0
0
An idea

Vodenje socialnih omrežij in oglaševanje zajema:

 • prvi spoznavni sestanek, ki je brezplačen in neobvezujoč
 • pripravo ponudbe in strategije komuniciranja
 • prevzem upravljanja socialnih omrežij in/ ali oglaševalskih kampanj
 • prevzem pošiljanja email novičk
 • redno obveščanje strank o analizah oglaševanja

od 700,00 EUR dalje

Pomoč pri pripravi strategije zajema:

 • analizo trenutnega stanja, SWOT analizo
 • postavitev ciljev
 • kreativne rešitve
 • pomoč pri raziskavi trga s kvalitativnimi in kvantitativnimi metodami
 • konkretne, razširjene predloge in praktične primere za nadaljnje delo
 • pri tem se povezujemo tudi s strokovnjakinjama iz področja dizajna, v primeru izdelave CGP in IT-ja, v primeru izdelave spletne strani/trgovine

od 200,00 EUR dalje, na uro

Vabljen/a, da rezerviraš svoj spoznavni 30-minutni sestanek in kontaktiran/a boš glede željenega termina: